Yksilöpalvelut ja ajanvaraus

Kiinnostaako sinua kehosi koostumus tai tarvitsetko apua tuki-ja liikuntaelimistön vammojen tai kiputilojen kanssa? Haluatko selvittää kestävyyskuntosi tilan sekä maksimi sykkeesi? Kaipaatko apua ravitsemuksen, unen, mielen hyvinvoinnin tai palautumisen suhteen? 

Yksilöpalvelut toteutetaan Wellness Centerillä Microkadulla.

Kuntokartoitus sisältää InBody -kehonkoostumusmittauksen, polkupyöräergometritestin sekä palautteen.
 
Kuntoon -paketti sisältää kartoituksen kehon kunnosta, tasapainosta ja liikkuvuudesta. Kartoituksen pohjalta saat henkilökohtaisen ohjelman ja ohjauksen sen turvalliseen toteutukseen.
Kuntosaliohjaukset toteutetaan Microkadun Voimakellarin tiloissa.
 
Terveeks -paketti sisältää kartoituksen elämäntavoista ja terveydestä. Kartoituksen pohjalta saat henkilökohtaista neuvontaa ja ravitsemusohjelman. 

Kotikäynti ikäihmisille sisältää kattavan kartoituksen hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Palvelu on suunnattu asiakkaille, joilla on haasteita arjen toimintakysvyssä ja jotka tarvitsevat ohjausta terveyden edistämiseen. Kysy lisää muista ikäihmisille suunnatuista palveluista.

Kotiköynti ikäihmisille sisältää kattavan kartoituksen hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Palvelu on suunnattu asiakkaille, joilla on haasteita arjen toimintakysvyssä ja jotka tarvitsevat ohjausta terveyden edistämiseen. Kysy lisää muista ikäihmisille suunnatuista palveluista.

Kuntoon -paketti sisältää kartoituksen kehon kunnosta, tasapainosta ja liikkuvuudesta. Kartoituksen pohjalta saat henkilökohtaisen ohjelman ja ohjauksen sen turvalliseen toteutukseen. Kuntosaliohjaukset toteutetaan Microkadun Voimakellarin tiloissa.

Terveeks -paketti sisältää kartoituksen elämäntavoista ja terveydestä. Kartoituksen pohjalta saat henkilökohtaista neuvontaa ja ravitsemusohjelman.  

Wellness Center tekee yhteistyötä SYKETTÄ korkeakoululiikunnan kanssa. Sopimushinnat löydät SYKETTÄ-nettisivuilta.